Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Η Δημοκρατική Αριστερά στο Αλιβέρι


Χαλκίδα, 6/3/2012

Ικανοποίηση και αισιοδοξία εκφράζουν τα μέλη του κλιμακίου της Νομαρχιακής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς Εύβοιας, μετά τη σημερινή τους συνάντηση με φίλους της ΔΗΜ.ΑΡ στον Κάραβο Αλιβερίου.

Το πλήθος των φίλων που συμμετείχαν και ιδιαίτερα ο ειλικρινής και ζεστός διάλογος, που αναπτύχθηκε για τα μικρά και μεγάλα ζητήματα της ελληνικής κοινωνίας, δημιούργησαν το ουσιαστικό και ποιοτικό πλαίσιο πολιτικής δράσης, που θέλει και επιχειρεί σήμερα να εκφράσει η Αριστερά της ευθύνης και των προτάσεων.

Τα μέλη του κλιμακίου ενημέρωσαν για τις θέσεις που έχει η ΔΗΜ.ΑΡ. στα ζητήματα της οικονομίας και αναλύθηκαν, στο βαθμό που αυτό ήταν δυνατό, οι παράμετροι που συνιστούν το πρόβλημα καθώς και τα ισοδύναμα και αντίρροπα μέτρα, που πρέπει άμεσα να ληφθούν, ώστε να υπάρξει μια πρώτη σοβαρή προσπάθεια ανακούφισης, εκείνων των κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν με το πιο βάναυσο και βάρβαρο τρόπο από τις πολιτικές της συγκυβέρνησης και της τρόικας.

Τέλος διαπιστώθηκε η επιτακτική ανάγκη της πληροφόρησης, που στη ζοφερή πραγματικότητα προβάλλει αυτή την στιγμή ως η πιο αποτελεσματική απάντηση, έναντι στην «καθίζηση» της πολιτικής ζωής του τόπου και της προσπάθειας που επιχειρείται για τη διάρρηξη του κοινωνικού ιστού.

Από το Γραφείο τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου